
3 dl vispgrädde
3 dl socker
1 dl sirap
50 g smör
2 msk honung
100 g mjölkchoklad
Rör ihop grädde, socker och sirap i en kastrull och låt koka tills temperaturen är 120 grader (eller tills kulprovet fungerar). Rör i smör och honung och låt koka ytterligare 2 minuter. Tag kastrullen från värmen. Finhacka chokladen och rör ner tills fudgen blir slät.
Häll fudgen i en form (20x25 beroende på hur tjocka fudge du vill ha) klädd med bakplåtspapper. Skär sedan i bitar när den svalnat.
Jaha åh vad kul! =) Vad kul med en liten mat och receptblogg! :P Receptet ovan såg smaskigt ut!
SvaraRaderaHoppas att du haft en riktigt mysig julafton! ..Fast julen är ju inte över än, som tur är! Gott nytt år :)
www.mariafanny.blogg.se
det kommer det kommer :D uppdatera lite mer här :D
SvaraRaderahaha nejdå :D den där är asgod iaf :D
SvaraRadera